Thursday, September 30, 2010

Lektoriranje za Samostojne Podjetnike

Lektoriranje Diplomske Naloge za Samostojne Podjetnike in za študente. Če ste Samostojni podjetnik, ki zaključuje študij lahko našo ponudbo preverite in se prepričate v kvaliteto naših storitev oz. strokovnost naših Lektorjev.

Format Diplomske Naloge v kateri je shranjena
V kolikor nimate Diplomsko Nalogo shranjeno v wordovem formatu se lahko prilagodimo in opravimo lekturo tudi v drugih formatih. Je pa potrebno vedeti, da nekateri programi za pisanje besedil ne omogočajo sledenje popravkov in je zaradi tega veliko bolje, če lahko že vi pretvorite vaš format Diplomske Naloge v .doc. Ne samo sledenje popravkov, težave lahko nastanejo zaradi izgube slogov oz. oblikovnega dela vaše Naloge.

Lektoriranja Diplomske Naloge že od 1,4€
Cena je v začetni fazi povpraševanja odvisna od količine naročila in deloma od zahtevnosti besedila. Zavedamo se, da imate že tako ali tako veliko stroškov s samim študijem, zato vam ponujamo dodatne popuste, če nas priporočite naprej sošolcem ali prijateljem, ki bodo potrebovali Lektoriranje Diplomske Naloge. Tako bomo vsi zmagovalci:)

Ali vse skupaj poteka preko spleta?
Tako je. Od povpraševanja pa do dostave, vse lahko uredimo preko spleta oz. smo za nujna vprašanja dosegljivi preko telefona. Na vaš kontaktni email naslov vam bomo poslali dve verzije lektoriranega gradiva. Ena bo vsebovala vidne popravke, druga pa sprejete (pripravljeno za tisk).
Poleg že omenjenih ugodnosti pa boste pri nas dobili kupon za dodatni popust v primeru vezave pri knjigoveznici Gormat.

Vezava Diplomske Naloge

Kot že rečeno lahko preko knjigoveznice Gormat izkoristite dodatni popust, ki je namenjen samo za stranke LPI.SI. Vezava Diplomske Naloge bo tako hitro in kvalitetno narejena.

Ljubljana, Domžale, Vrhnika, Borovnica, Postojna, Vič, Dunajska cesta

Še več informacij pa dobite na Lektoriranje Diplomske Naloge.

Ljubljana, Šiška, Trzin, Črnuče, Jarše, Center, Bežigrad

No comments:

Post a Comment