Monday, August 2, 2010

Promocija Samostojnega Podjetnika

Promocija Samostojnega Podjetnika je nujna predvsem za dolgoročni ugled in prepoznavnost. Promocija Samostojnega Podjetnika je odvisna od samega dela oziroma področja dela. V sodobnem času je obvezna oprema spletna stran, drugače povedano, če je nimaš te ni!
Potem je tu še osebna vizitka, ki predstavlja velik del Promocije in sklepanja novih zvez. Najboljša promocija je seveda od ust do ust a do tega pridemo s časoma in ne na kratki rok. V informacijskem času pa poznamo spletno optimizacijo in večje izkoriščanje oglasnih površin, ki so nam praktično brezplačno na voljo. Lep primer oglasnih površin je avto Samostojnega Podjetnika in prenosni računalnik ter telefon Samostojnega Podjetnika.

Torej, kaj od tega je najbolj pomembno za vas?
To veste le vi! Prav tako je izbira ustrezne promocije odvisna od področja v katerem se nahaja Samostojni Podjetnik. Povsem drugače je, če izdelujete npr. Inox balkonske ograje ali opravljate Lektoriranje in Prevajanje. Pri prozivodnih podjetjih, kot je izdelava balkonskih ograj vam je pomemben osebni stik s potencialno stranko in zaradi tega nočete, da bi vse namesto vas opravil splet oz. spletna stran. Tudi važno je kdo so vaše stranke, fizične osebe ali pravni oseba.
Kot rečeno vsak ima svoj način Promocije, pomembno je da se zavedate vseh orodij in načinov, ki so vam na voljo. Le tako boste postali boljši Samostojni Podjetnik.

No comments:

Post a Comment